Arbejdet med en ny 8. klasse er godt på vej

27-10-2017

For at kunne rumme en kommende 8. og 9. klasse arbejdes der på to planer: de fysiske rammer og de pædagogiske rammer.

For at skabe rum til omkring 40 elever mere på skolen har vi bedt arkitekterne Halvorsen-Jensen om at udarbejde et projektforslag.

Det har været til høring i skolens bestyrelse, og arbejdet med realiseringen af det er nu i fuld gang. Vi forventer, at der står 350 m2 spritnye undervisningslokaler klar i august 2018.

På det pædagogiske plan er der nedsat et udskolingsudvalg bestående af ledelse, lærere og forældre. Udvalget har til formål at hjælpe med at afstemme overordnet indhold og proces for udvikling og etablering af overbygningen på Halsnæs Lilleskole. Udvalget skal ligeledes være med til at sikre, at der i de nybyggede fysiske rammer er en understøttende  sammenhæng mellem den ønskede læring og de lokaler og funktioner, der stilles til rådighed.

Visualisering af de kommende lokaler