SKOLEFRITIDSORDNING

Halsnæs Lilleskole har også en SFO; en Super Fed Ordning, som vi selv plejer vi at kalde den. SFOen åbner hver dag, når undervisningstiden slutter, og vi lukker kl.17.00 (fredag dog kl 16). Den er desuden åben om morgenen fra kl. 7.30 til undervisningsstart kl. 8.15.

Der serveres hver dag et ambitiøst og økologisk eftermiddagsmåltid tilberedt af vores køkkenchef, Johannes, i samarbejde med børn fra skolen.

SFOen holder til i skolens klasselokaler og opholder sig meget gerne udenfor i vores fantastiske have, ved bålet, på multibanen eller i gården.

Vi prioriterer den frie leg meget højt, da vi oplever, at børn i hverdagen skal honorere mange krav. Vi vægter en levende og kreativ børnekultur, og vi tilbyder hver dag fastlagte aktiviteter, som børnene kan deltage i.

De voksenstyrede aktiviteter i SFOen bygger ligesom skolens undervisning på et værdimæssigt fundament bestående af: udeliv, projektarbejde og social træning, hvorfor SFOen opleves som en naturlig fortsættelse af det, der sker i skoletiden.

SFOen er for alle elever på skolen.

SFOen holder lukket i skoleferierne, vi har dog sommer-SFO den sidste uge før skolestart fra kl. 8 til kl. 16.

NHV-stor-22

Jane Søborg